i1

Servicii de resurse umane si salarizare

Apeland la servicile noastre in domeniu, veti beneficia de personal calificat, care cunoaste foarte bine toate procedurile si este la curent cu absolut tot ceea ce este nou in legislatia romaneasca. Schimbarile ce apar destul de frecvent in Romania in acest sector vor fi astfel abordate cu profesionalism si supuse unei analize detaliate, astfel incat dvs. sa nu va confruntati cu nicio problema.

hr

Seriozitatea noastra si profesionalismul de care dam dovada se traduc in numeroase avantaje atat pentru angajator, cat si pentru angajati. Fiecare parte isi va cunoaste foarte bine drepturile si indatoririle, iar eventualele probleme vor fi solutionate tinandu-se seama de cadrul legal romanesc. Priceperea si experienta angajatilor nostri sunt avantaje de care trebuie sa beneficiati, colaborarea cu noi in domeniul resurse umane si salarizare aducandu-va doar beneficii si un raport foarte bun calitate-pret.

Asiguram maxima confidentialitate in toate contractele de prestari servicii incheiate cu partenerii nostri si ne organizam foarte bine activitatea pentru ca fiecare client sa poata obtine cu usurinta orice informatie doreste. Ne orientam intotdeauna dupa clienti si venim in intampinarea lor cu cele mai bune solutii ce pot fi gasite pentru diverse probleme sau situatii complexe ce necesita solutii competente. Nu lasam loc de absolut nicio greseala si dorim sa avem o colaborare de lunga durata cu fiecare client. Totul se bazeaza, in ceea ce facem noi, pe incredere, eficienta, profesionalism si promptitudine.

Membra a corpului expertilor contabili CECCAR, va ofera urmatoarele servicii de resurse umane si salarizare