i1

Contabilitate completa

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii contabilitate, servicii bazate pe tarife personalizate, adaptate fiecarui client. Serviciile noastre si costurile aferente acestora sunt raportate la volumul de activitate al societatii cu care colaboram. Telul nostru este de a va asigura cel mai bun raport calitate-pret la serviciile de contabilitate oferite.

contbilitate completa

Dezvoltarea unei afaceri depinde de expertii care lucreaza in organizatia respectiva. Daca totul este facut in mod profesionist, prompt si fara greseli, atunci profitul inregistrat va fi din ce in ce mai mare. Bineinteles, legislatia in domeniu trebuie respectata pana la ultima litera pentru a asigura un teren propice dezvoltarii afacerii respective. Grantam corectitudinea si transparenta tuturor procedurilor si operatiunilor efectuate, fara a ne abate de la telul nostru, acela de a oferi clientului servicii de top in contabilitate.

Ne putem descurca usor in orice domeniu activati dvs. si dedicam timpul necesar analizarii specificului activitatii fiecarei firme cu care colaboram. Comunicam tot timpul cu fiecare client si incercam sa gasim solutii fiscale optime pentru el, astfel incat sa ii garantam succesul in ceea ce face. Va puteti baza pe noi in luarea celor mai importante decizii, putand sti in timp real care sunt cifrele companiei dvs. si ce instrumente aveti la dispozitie pentru a va optimiza activitatea.

Oferim atat servicii de contabilitate firme, cat si contabilitate PFA, indiferent de specificul activitatii fiecarei entitati. Consultanta noastra ajuta adeseori la rezolvarea problemelor stringente de contabilitate, iar angajatii nostri vor rezolva prompt orice problema de contabilitate aveti. Ne asumam integral responsabilitatea pentru acuratetea cifrelor si calculelor avansate de noi, iar dvs. puteti sta linistit deoarece nimic nu ne scapa din vedere.

Lista servicilor de contabilitate oferite companiei dvs. include urmatoarele:

Inregistrarea documentelor primare in evidenta contabila computerizata in conformitate cu principiile contabilitatii si cu normele legale in vigoare

Intocmirea registrelor de contabilitate: registrul de vanzari, registrul de cumparari, cartea mare, registrul jurnal

Evidenta mijloacelor fixe, a stocurilor de marfa, a obiectelor de inventar si calculul amortizarii

Intocmirea si depunerea declaratiilor lunare/trimestriale privind taxele datorate de societate

Determinarea obligatiilor de plata lunare/trimestriale si intocmirea documentelor necesare pentru plata acestora – ordine de plata sau foi de varsamant